Valerie Heugebaert

Kleur- en stijladvies 

Personal shopping

Garderobeplanning

Imagocoach

Styling voor fotoshoots


info@durfstralen.be

GSM 0472758153


Krommewegel 14

9230 Wetteren


BTW: BE0748652730

Rek.nr: BE79736069060933

 
 
 
 

Mijn belevingsbar:


In mijn praktijkruimte vind je een wand vol (h)eerlijke producten die de zintuigen prikkelen. Producten waar ik zelf verliefd op ben, met zorg uitgekozen.


  • Kaarsen  "From Victoria with Love":  deze prachtige interieurkaarsen bevatten enkel natuurlijke geurstoffen. Ik verkoop ook navullingen, zodat je jouw mooie pot altijd weer opnieuw kan gebruiken. Bovendien koop je Belgisch, bij een bedrijf gerund door een vrouwelijke onderneemster!


  • Oorbellen van de Gentse ontwerpster "Fleurfatale": ik draag dit merk van oorbellen al jaren en heb er geen seconde over getwijfeld om ze aan te bieden aan mijn klanten. We bekijken samen welke kleur of welk model jou het meest laat stralen.  • Knitwear "Made by Vest": instant liefde, toen ik de handgebreide sjaals, truien en haarbanden van Veerle ontdekte. Ik gebruik haar zachte producten heel graag voor stylings en adviseer jou heel graag in jouw keuze.


  • Al jaren ben ik tevreden gebruiker van de topproducten van Forever Living met de wonderplant Aloë Vera. Ik heb dan ook besloten om ze zelf te gaan verdelen. Contacteer me gerust voor meer info. Ik bezorg jouw producten met plezier bij je thuis of je kan ze bestellen via mijn persoonlijke webshop-link :

https://thealoeveraco.shop/ThuuAcNQ  • Keramiek : in de belevingsbar vind je ook keramiek, zoals deze hele leuke, handgemaakte borstenkopjes, theelichthouders, vaasjes, zeepschaaltjes, yoni geursteentjes voor etherische olie of wierook,... 


  • Nieuw in de belevingsbar : de etherische olie van het Belgische label Sjankara. Ik volgde in het verleden meerdere opleidingen rond aromatherapie en help jou graag aan de juiste olie. Kadotip uit mijn belevingsbar : een yoni geursteentje voor etherische olie met een heerlijk flesje olie erbij.