Valerie Heugebaert

Life-Coach

Imagocoach

Kleur- en stijlconsulente

Personal shopping

Garderobeplanning

Styling voor fotoshoots

Workshops

Individuele sessies


info@durfstralen.be

GSM 0472758153


Krommewegel 14

9230 Wetteren


BTW: BE0748652730

Rek.nr: BE79736069060933

 
 
 
 

Mijn belevingsbar:


In mijn praktijkruimte vind je een wand vol (h)eerlijke producten die de zintuigen prikkelen. Producten waar ik zelf 100% achter sta en verliefd op ben, met heel veel zorg en liefde uitgekozen.


 • Kaarsen  "From Victoria with Love":  deze prachtige interieurkaarsen bevatten enkel natuurlijke geurstoffen. Ik verkoop ook navullingen, zodat je jouw mooie pot altijd weer opnieuw kan gebruiken. Bovendien koop je Belgisch, bij een bedrijf gerund door een vrouwelijke onderneemster!


 • Oorbellen van de Gentse ontwerpster "Fleurfatale": ik draag dit merk van oorbellen al jaren en heb er geen seconde over getwijfeld om ze aan te bieden aan mijn klanten. We bekijken samen welke kleur of welk model jou het meest laat stralen. • Knitwear "Made by Vest": instant liefde, toen ik de handgebreide sjaals, truien en haarbanden van Veerle ontdekte. Ik gebruik haar zachte producten heel graag voor stylings en adviseer jou heel graag in jouw keuze.


 • Al jaren ben ik tevreden gebruiker van de topproducten van Forever Living met de wonderplant Aloë Vera. Ik heb dan ook besloten om ze zelf te gaan verdelen. Contacteer me gerust voor meer info. Ik bezorg jouw producten met plezier bij je thuis of je kan ze bestellen via mijn persoonlijke webshop-link :

https://thealoeveraco.shop/ThuuAcNQ • Keramiek : in de belevingsbar vind je ook keramiek, zoals deze hele leuke, handgemaakte borstenkopjes, theelichthouders, vaasjes, zeepschaaltjes, yoni geursteentjes voor etherische olie of wierook,... 


 • Etherische Olie : de etherische olie van het Belgische label Sjankara. Ik volgde in het verleden meerdere opleidingen rond aromatherapie en help jou graag aan de juiste olie. Kadotip uit mijn belevingsbar : een yoni geursteentje voor etherische olie met een heerlijk flesje olie erbij.


 • Nieuw in de belevingsbar :  Als je haar maar goed zit !

  Shampoo verstoort de hormonale balans, veroorzaakt haaruitval, vroegtijdige vergrijzing en zet je in een proces waar je telkens je haar meer en meer moet wassen. We raakten wereldwijd verslaafd aan het schuim, en het gevoel dat we dit nodig hebben om fris & proper te zijn. Shampoo is zo’n sterke reiniger dat het teveel wegneemt. Je hoofdhuid gaat als tegenreactie nog meer olie produceren, of net uitdrogen. Met allerlei haarproblemen van dien.

  Er is nood aan ecologische producten ter vervanging van shampoo. En dit is de meest pure, natuurlijke optie. Back to Basics met ayurvedische kruiden, een natuurlijk alternatief dat je haar terugbrengt naar zijn oorspronkelijke staat. Een echt detox voor je haar!

  Ik ben fan!